m9808q


Rekomandimet e OEDSH-së për investime:


Gjermani
1. Tregu imobiliar-Blerje të Objekteve banimi me më shume se 5 banesa të cilat mundë të lëshohen lehtë me qera. Cmimi i blerjes nuk duhet të jetë më i lartë bazuar në të hyrat e qerasë të cilat grumbullohen për 15-18 Vite.Kredinë nga Banka financuese e kalkuloni që kësti mujor të mbulohet nga qeramarrja dhe afati pagimit të plotë me kredi nuk duhet të kalojë mbi 15-18 Vite. Linku ku i gjeni informatat per shitblerje objektesh.
www.ImmobilienScout24.de
.
2. Merni guximin dhe hapni biznes privat në fushën e ndërtimit, ju ndihmojnë shumë IHK ne qytetin ku ju jetoni per procedurat e legjislacionit dhe shumë shpesh japin edhe fonde per Biznese fillestare.
3. Kujdesi ndaj të moshuarve, është rritur shumë nevoja për perkujdesjen e pleqëve në Gjermani sepse edhe numri i tyre dita dites po rritet andaj kujdes mobil shtepi ne shtepi është biznes rentabil dhe pa investime të larta.m9808q

Zvicër
1. Investimi i cili është i garantuar për fëmijët në Zvicërr është që ata të Studiojnë në nivel Universitarë.
2. Rekomandohet Biznesi i Gastronomisë dhe Hotelierisë i nivelit 4-5 Yje, fillojeni këtë veprimtari vetëm nëse e keni profesionin e duhur për këtë.
3. Krijoni ndermjetesime per prodhimet ushqimore Shqiptare te rrjetet e supermarketeve ne Zvicerr me idene qe konsumatori Shqiptare ne zvicerr te konsumoj prodhime Shqiptare-BIO.

më shumë...


Kompanitë e sigurimeve i kanë 13.1 milionë euro dëme të papaguara ndaj klientëve.
(më shumë...)


Edhe pse vazhdimisht trumbetohet se sistemi bankar në Kosovë është likuid ndaj krizës, bankat po investojnë miliona euro jashtë vendit.
(më shumë...)

lajmi3Ekonomia e Kosovës vazhdon të vuajë nga normat e larta të papunësisë
(më shumë...)
MEDIAT
Video Lajmet - RTK LIVE
Video Lajmet - RTV 21
Video Lajmet - Top Channel

LINQE
Linqe të Rëndësishme për Kosovën
Linqe të Rëndësishme për Shqipërinë
Linqe të Rëndësishme për Maqedoninë


m9808q

Top Quality, Low Price Imitation Rolex Watches online. Replica Horloges Hublot, Replica Tag Heuer Horloges, replica Panerai watches, réplique montres IWC

Marketing